Suuri Kissatemppukirja

Opeta kissallesi hyödyllisiä taitoja, temppuja ja tapoja

Elina Väyrynen – Jan Nyström

 

Kuinka opettaa kissa noutamaan esine, pujottelemaan esteiden läpi tai suukottamaan toista kissaa?
Kuinka totuttaa kissa matkustamiseen sekä toisiin eläimiin ja ihmisiin?
Millaisia motivointikeinoja ja apuvälineitä opetuksessa kannattaa käyttää?

Suuri kissatemppukirja antaa selkeät, vaiheittaiset ohjeet lukuisten temppujen ja taitojen opettamiseen kissalle. Kirjan avulla on helppo onnistua, onpa tavoitteena sitten tarpeellisten taitojen opettaminen, ei-toivottujen tapojen kitkeminen, agilitykilpailuihin osallistuminen tai vain oman rakkaan lemmikin aktivoiminen.

Upeasti valokuvitettu teos innostaa kissan ja omistajan yhteisiin hetkiin, joista on loputtomasti iloa ja hyötyä molemmille.

Kirjan kirjoittaja Elina Väyrynen on luokanopettaja, kolmen kissan omistaja ja kokenut kissojen kouluttaja. Kirjan valokuvaajalla Jan Nyströmillä on pitkäaikainen kokemus kissojen ja muiden lemmikkieläinten kuvaamisesta. Tekijöiltä on aiemmin julkaistu teos Kissan aktivointi (2009, 2012).

 

AIHE MEDIASSA

Elina Väyrysen haastattelu ja Ronja-kissan temppuilua Ylen Aamu-tv:ssä 25.1.2016. Ohjelman voi katsoa Yle Areenassa.

Elina Väyrystä haastateltiin Turun Sanomiin 8.2.2016. Haastatteluun liittyvän videon Elinan temppuilevista kissoista voi katsoa täällä.

 

ARVIOITA

”[T]eos on erinomaisen kattava, selkeästi kirjoitettu, rakenteeltaan toimiva ja kokonaisuudessaan esimerkillisen pätevä opas kissojen aktivoimiseen. Sitä ei tule sivuuttaa pelkkänä temppukirjana, sillä kyseessä on kokonaisvaltainen opas kissan kanssa elämiseen ja siihen, kuinka sekä omistaja että lemmikki voivat nauttia vuorovaikutuksellisesta yhteiselosta ja keskinäisistä aktiviteeteista.”
– Johanna Hakanen, Hesy 1/2016

”Kirjan ohjeet ovat selkeitä ja rohkaisevia. Hauskat kuvat näyttävät ettei oppiminen ole ollenkaan mahdotonta.”
–Anna Muurinen Koululainen 3/2016

”Suuri kissatemppukirja opastaa kissan kouluttamisen perusasioihin. Siinä on temppujen lisäksi vinkkejä muun muassa arjen hoitotoimenpiteisiin kuten esimerkiksi kissan hampaiden harjaukseen ja kynsien leikkaamiseen. Myös kisssa-agilityn perusteita avataan.”
– Pia-Sofia Yrjölä, Turkulainen 9.3.2016

Julkaisuvuosi: 2019