Suomi lukee – Tervetuloa kotimaisen kirjan pariin!

Suomilukee.fi esittelee kirjoja ja kustantajia, joista et ole kenties vielä kuullutkaan.  Palvelu on tarkoitettu ennakkoluulottomille kirjan lukijoille, kirjastonkäyttäjälle ja kirjakaupan ostajalle – Jokaiselle, jolle lukeminen on intohimo.


LUKIJOILLE

Suomessa julkaistaan vuosittain reilusti toista tuhatta uutta kotimaista kaunokirjaa, romaania, novellia ja runoteosta. Tarjonnasta on ollut liki mahdoton saada kokonaiskuvaa, ja erityisesti pienten ja keskisuurten kustantamoiden sekä ns. independet -kirjailijoiden teokset  hukkuvat helposti tarjontaan.

Suomi lukee nostaa Suomen kirjallisuuden parnassolle uusia kirjoja ja kertojia. Palvelu on vuorovaikutteinen. Jokainen selaaja saa  päättää, mitkä teokset näkyvät Kirjahyllyssämme ylimpänä.  Suosittele teosta, jonka tiedät mainioksi, niin teos nousee välittömästi Kirjahyllyyn, Suomi lukee-palvelun etusivulle.

Samalla kun suosittelet teosta muille, teos siirtyy omalle lukulistallesi. Voit käyttää Suomi lukee palvelua siten myös omana luettavat-listanasi.

Kirjan suositteleminen ja oman lukulistan kokoaminen  ei vaadi kirjautumista palveluun.


KIRJAILIJOILLE

Kirjaudu tunnuksillasi

Rekisteröidy palveluun 

Kirjailija voi markkinoida teostaan Suomi lukee -palvelussa kolmella tavalla.

  1. Jos joku sopimuskustantajistamme on julkaissut teoksesi, se on automaattisesti mukana palvelussa.
  2. Voit lähettää kirjasi palveluun kustantajasta tai julkaisijasta riippumatta. Palvelun hinta on 50e/kirja, ja se sisältää kirjan ylläpitotunnukset, joilla voit liittää kirjaan metatietoja kuten linkkejä arvosteluihin, omille kirjailijasivuillesi ja verkkokauppaan.
  3. Suomi lukee -toimitus nostaa teoksia palveluun kirjailijasta tai kustantajasta riippumatta arvostellessaan teoksen.


TOIMITTAJILLE

Suomi lukee -palvelu tarjoaa niin kirjallisuustoimittajille kuin bloggaajille uuden tavan löytää luettavaa.  Julkaisemme sopimuskustantajiemme teokset palvelussa ladattavina e-kirjoina. Mikäli jokin teos kiinnostaa, voit ladata sen e-kirjaversion ilmaiseksi palvelusta.

Tilaa palvelun tunnukset osoitteesta toimitus@suomilukee.fi. Kerro sähköpostissa, mihin mediaan – sanomalehti / aikakausilehti / blogi  – kirjoitat.

Olemme kiitollisia myös aina, kun vinkkaat meille julkaistuista kritiikeistäsi!

Yhteistyöterveisin!

Pasi Luhtaniemi
tuottaja
suomilukee.fi
toimitus@suomilukee.fi
044 361 3564

Julkaisuvuosi: 2018